Bedrijf gespecialiseerd in vochtbestrijding
10 mei 2022 
2 min. leestijd

Bedrijf gespecialiseerd in vochtbestrijding

Is er sprake van een vochtprobleem in huis en zoek je een bedrijf dat gespecialiseerd is in vochtbestrijding? Dan is Schrijver Vochtbestrijding B.V. het bedrijf waar je naar op zoek bent. We zijn inmiddels jarenlang actief in het oplossen van vochtproblemen in de muur en de woning. Het maakt niet uit of het gaat om doorslaand vocht, optrekkend vocht in de muur of een grote hoeveelheid condensatievocht. Wij zorgen ervoor dat het vocht bestreden wordt en dat het leefklimaat in de woning weer optimaal wordt. Met behulp van onze gepatenteerde muurelementen hebben we duizenden vochtproblemen opgelost en muren weer droog gemaakt. Wil je weten hoe we als bedrijf het vocht in jouw huis kunnen bestrijden? Of zou je een deskundige vochtmeting willen om de oorzaak van het vochtprobleem te achterhalen? Twijfel niet, neem gerust contact met ons op.

Offerte vochtbestrijding aanvragen

Onze methode om vocht te bestrijden

Dankzij onze ingenieuze muurelementen kunnen we ervoor zorgen dat de woning definitief vochtvrij wordt. Het is een slimme oplossing die gebruikt kan worden voor meerdere soorten vochtproblemen. Niet alleen in woningen, maar ook in bedrijfspanden en andere gebouwen. Het systeem werkt op basis van natuurlijke luchtstromingen en met elk element kan er 26 centiliter vocht per 24 uur afgevoerd worden. De plaatsing van de muurelementen in de buitenmuur duurt gemiddeld 1 tot 2 werkdagen. Doordat de elementen in de buitenmuur worden geplaatst hoef je tijdens de installatie niet eens thuis te zijn, waardoor je geen overlast hebt. De muurelementen van Schrijver Systeem zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, er zit altijd een kleur tussen die past bij de kleur van de muren van jouw woning. Op dit moment zijn de muurelementen verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Wanneer de muurelementen zijn geplaatst begint de muur te drogen en onderhoud is nauwelijks nodig.

Vraag om een gratis vochtmeting of vochtanalyse

Als bedrijf gespecialiseerd in vochtbestrijding komen we graag een keer bij je langs om een vochtmeting uit te voeren. Middels deze vochtmeting kunnen we zien wat de luchtvochtigheid in huis is, maar meten we ook de vochtigheidsgraad in de muur. Als de luchtvochtigheid in huis tussen de 40 en 60 procent is, dan is er sprake van een gezonde luchtvochtigheid. Is het percentage een stuk hoger, dan is er iets aan de hand en gaan we op zoek naar de oorzaak. Hetzelfde geld voor de hoeveelheid vocht in de muur. Als het vochtgehalte in de muur hoger is dan 12 procent, dan zijn de muren te vochtig. Doordat we jarenlang gespecialiseerd zijn in vochtbestrijding hebben we de oorzaak vrij snel gevonden en kijken we naar een gepaste oplossing. In sommige gevallen kun je de luchtvochtigheid in huis verlagen door beter te ventileren. Maar in veel gevallen is dat helaas niet voldoende. Zou je een vochtmeting aan willen vragen? Neem contact op met de vochtbestrijding specialisten van Schrijver Systeem.