De ideale luchtvochtigheid op kantoor

Voorkom ziekteverzuim. Werk productiever.

Offerte vochtbestrijding


Kies voor een gezonde luchtkwaliteit op kantoor

Een vochtig kantoor is een ongezond kantoor. Niet alleen voelen medewerkers zich minder prettig door een te hoge of lage luchtvochtigheid, het ziekteverzuim neemt toe. Creëer de ideale luchtvochtigheid op kantoor met de muurelementen van Schrijver Systeem. Permanente luchtstromen voorzien uw kantoor van gezonde lucht en houden de luchtvochtigheid in balans. Wilt u weten hoe dit duurzame en energievrije proces leidt tot de ideale luchtvochtigheid op kantoor? Neem vrijblijvend contact op en doe de aanvraag 'Gratis vochtmeting van uw kantoorpand'.

Aanvraag
Gratis vochtmeting van uw kantoorpand

[gravityforms id="3" title="false"]

Een gezond kantoor levert u meer op dan u denkt!

Wist u dat werknemers het beste presteren bij een luchtvochtigheid tussen de 40 en 60 procent. Wanneer dit percentage boven de 60% komt, krijgen medewerkers last van benauwdheid, hoesten, chronische verkoudheid en neemt de weerstand af. In veel gevallen leidt dit tot ziekteverzuim. 


Voorkom ziekteverzuim

Door kantoorpanden continue te ventileren met gezonde lucht van buitenaf, wordt het werkklimaat verbeterd. Medewerkers voelen zich gezonder en zijn daardoor productiever. Het gevolg is dat het ziekteverzuim afneemt. Kortom, een gezond kantoor verhoogt de productiviteit en onnodige ziekteverzuimkosten nemen af.


Vraag om een vrijblijvend advies en laat een gratis vochtmeting uitvoeren.

Gratis vochtmeting kantoorpand

Elk vochtprobleem is anders en kan verschillende oorzaken hebben. Bij elke offerteaanvraag doen wij vooraf een gratis vochtmeting bij u op kantoor. Hierdoor weten we wat de oorzaak van een instabiele luchtvochtigheid is en of de muurelementen van Schrijver Systeem de geschikte oplossing zijn. 


Altijd een eerlijk advies

Tijdens een vochtmeting bij u op kantoor constateren we regelmatig dat vochtproblemen worden veroorzaakt door slecht onderhouden luchtafvoersystemen en/of gebrekkig onderhoud aan het pand. De muurelementen van Schrijver Systeem zijn vaak dan niet nodig. Ook hierover zullen wij u altijd eerlijk informeren van advies voorzien.


Vrijblijvend een offerte vochtbestrijding op maat

Mocht tijdens de gratis vochtmeting blijken dat het vochtprobleem structureel is en een permanente oplossing noodzakelijk, dan ontvangt u van ons de offerte vochtbestrijding met de prijs en aanpak.

Akkoord? Afspraak maken

Gaat u akkoord met de offerte? We maken dan de afspraak om de werkzaamheden uit te voeren. Doorgaans duurt het plaatsen van de muurelementen niet langer dan 1 dag en zullen de kantoormedewerkers er geen hinder van ondervinden. 
Nadat de muurelementen zijn geplaatst, behoren vochtproblemen definitief tot het verleden en is uw kantoor weer de prettige en gezonde werkplek voor u en uw medewerkers.